Dacă Amsterdam este fața tradițională a Olandei, Rotterdam este cu siguranță cea contemporană. Alegând un city break în Rotterdam, vei fi prins în vârtejul inovației arhitecturale și culturale. Haide să explorăm împreună ce are de oferit „Orașul Port” al Olandei!

Portul Rotterdam

 city break în Rotterdam

Este cel mai mare port din Europa, fiind inima economică a orașului. O croazieră pe apă îți va oferi o vedere panoramică asupra acestui colos industrial.

Cube Houses (Kubuswoningen)

Cube Houses (Kubuswoningen)
Cube Houses (Kubuswoningen)

Una dintre cele mai iconice realizări arhitecturale din Rotterdam. Aceste case cubice sunt atât o atracție turistică, cât și locuințe funcționale.

Markthal

Markthal
Markthal

Aceasta nu este doar o piață. Este o capodoperă arhitecturală în formă de potcoavă, găzduind atât magazine alimentare, cât și restaurante gourmet.

Euromast

city break Amstedam Euromast

Pentru o priveliște panoramică asupra orașului, urcă în turnul Euromast. La 185 de metri înălțime, vei avea parte de o vedere de neuitat.

Kunsthal

Kunsthal
Kunsthal

Un muzeu de artă contemporană cu expoziții inovatoare, Kunsthal este un must pentru orice iubitor de artă care face un city break în Rotterdam.

Podul Erasmus

city break Rotterdam Podul Erasmus
City break in Rotterdam- Podul Erasmus

Simbolul orașului, acest pod futurist conectează nordul de sud și oferă o priveliște splendidă asupra skyline-ului orașului.

De Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory
De Fenix Food Factory

Pentru gurmanzi, aceasta este o experiență culinară unică. Situat într-un depozit renovat, găzduiește o varietate de mâncăruri artizanale și produse locale.

Delfshaven

Delfshaven
Delfshaven

Unul dintre puținele cartiere care a supraviețuit bombardamentelor din al doilea război mondial. Aici vei găsi o parte din istoria Rotterdamului, cu clădiri pitorești și canale liniștite.

Museum Boijmans Van Beuningen

Găzduind o colecție impresionantă de artă de la Evul Mediu până în prezent, acest muzeu este un alt punct de atracție pentru iubitorii de artă.

Witte de Withstraat

Witte de Withstraat
Witte de Withstraat

Strada culturală aorașului. Plină de galerii de artă, cafenele și baruri, este locul perfect pentru a te pierde în atmosfera urbană a Rotterdamului.

Un city break în Rotterdam este o invitație la modernism, artă și cultură. Orașul îmbină tradiția cu inovația într-un mod armonios, oferindu-i vizitatorului o experiență unică în Olanda. Fă-ți bagajele și pregătește-te să descoperi Rotterdamul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *